Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studieweek Strafrecht op Curaçao

29 oktober 2016 @ 08:00 - 5 november 2016 @ 17:00 CEST

Studieweek

In het najaar naar de tropische zon afreizen en alle 20 NOvA-punten behalen kan tijdens de Studieweek Strafrecht op Curaçao. Al enige jaren reizen wij af naar Curaçao voor een interessante en leerzame Studieweek Strafrecht. Tijdens deze studieweek zult u door topdocenten worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het terrein van het straf- en strafprocesrecht. Tevens zullen er interessante (juridische) excursies plaatsvinden op het eiland zelf. In de vrije tijd die er ruimschoots is, kunt u bijvoorbeeld met de dolfijnen gaan zwemmen, het eiland verkennen, snorkelen, duiken, golfen enz.

Docenten en programma:

De studieweek zal worden verzorgd door prof. mr. H. de Doelder (em. hoogleraar strafrecht Erasmus Universiteit te Rotterdam) en mw. prof. mr. P. van Kampen (hoogleraar Universiteit Utrecht en advocaat te Amsterdam).Er zal ook een excursie naar het Gemeenschappelijke Hof in Willemstad plaatsvinden. Wij zullen proberen om ook een bezoek aan de gevangenis op Curaçao te verzorgen.

Cursus:

De bijeenkomsten vinden plaats op werkdagen (maandag – vrijdag) van 08.30 – 13.00 uur. De overige tijd is ter vrije besteding.

NovA-punten:

20-nova-punten

Locatie:

De cursus vindt plaats in het prachtige Avila Beach Hotel ****+ te Willemstad. (www.avilahotel.com). Het hotel is van alle gemakken voorzien met privéstrand/zwembad/fitnessruimte/spa/restaurants enz. In de directie omgeving van het hotel zijn ook enkele restaurants waar u zeer goed kunt eten.

Kosten:

U betaalt voor de cursus inclusief studiemateriaal, certificaat en versnaperingen tijdens de cursus: € 1.750,- (exclusief reis- en verblijf en BTW).


Kosten voor reis en verblijf:

De vlucht en het verblijf in Avila Beach Hotel (op basis van logies en ontbijt) dient u afzonderlijk te boeken (plm. € 1599,- p.p. –op basis van tweepersoonskamer- voor hotel en KLM-vlucht op basis van beschikbaarheid, andere prijzen voor TUI. Voor eenpersoonskamer geldt een toeslag). Informatie en aanmeldingen bij KRAS: dhr. J. Koopsen: 073 – 5 999 968 of per email: jan.koopsen@kras.nl

Aanmeldingen:

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met De Brink Opleidingen, mw. mr. dr. Constance van Rooijen: info@de-brink.com en 06-23116254

"*" geeft vereiste velden aan

Ik meld mij aan voor*
Naam*
Adres*
E-mailadres*
Algemene Voorwaarden*
Met het inzenden van deze aanvraag gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Begin:
29 oktober 2016 @ 08:00 CEST
Einde:
5 november 2016 @ 17:00 CEST
Evenement Categorie:

Locatie

Avila Beach Hotel
Penstraat 130
Willemstad, Curaçao Nederlandse Antillen
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
29 oktober 2016 @ 08:00 CEST
Einde:
5 november 2016 @ 17:00 CEST
Evenement Categorie:

Locatie

Avila Beach Hotel
Penstraat 130
Willemstad, Curaçao Nederlandse Antillen
+ Google Maps