Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Actualiteiten Cybercrime in Hotel Des Indes te Den Haag

17 mei @ 08:00 - 17:00 CEST

Op woensdag 17 mei 2023 vindt de Cursus Actualiteiten Cybercrime plaats in Hotel Des Indes te Den Haag.

Als strafrechtadvocaat/jurist is het van belang om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen en veranderingen in de wetgeving gericht op cybercrime. Cybercrime is een groeiend probleem en kan vele vormen aannemen, zoals hacking, phishing, identiteitsdiefstal en online oplichting.

Tijdens deze cursus zal worden ingegaan op vragen zoals: Wat wordt er verstaan onder cybercrime? Welke wetgeving is er van toepassing op cybercrime? Hoe verloopt het strafrechtelijk proces bij cybercrime-zaken? Welke bewijsmiddelen kunnen worden ingezet in cybercrime-zaken?

De cursus zal gebruik maken van wetgeving, jurisprudentie en praktijkvoorbeelden om u een goed inzicht te geven in de nieuwe ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor uw werk als strafrechtadvocaat en strafrechtjurist. U zult handvatten krijgen voor de behandeling van zaken die te maken hebben met cybercrime.

Daarnaast zal ook aandacht worden besteed aan preventie en voorlichting, zodat u als strafrechtadvocaat uw cliënten kunt adviseren over hoe zij zich kunnen beschermen tegen cybercrime. Dit kan bijvoorbeeld gaan over veilig internetgebruik, het veilig opslaan van wachtwoorden en het herkennen van phishing-pogingen.

Al met al biedt deze cursus een uitstekende gelegenheid om uw kennis en vaardigheden op het gebied van cybercrime te vergroten en u voor te bereiden op de behandeling van dergelijke zaken.

Datum: woensdag 17 mei 2023

Locatie: Hotel Des Indes te Den Haag. Hybride mogelijkheden op aanvraag mogelijk!

Programma: ontvangst vanaf 12.30 uur met lunch, aanvang bijeenkomst 13.15 uur, pauze om 14.45 uur, vervolg om 15.00 uur tot 16.30 uur.

Docent: mr. J.H.J. Verbaan (wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, directeur ECPS en rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Rotterdam)

Prijs: € 275,- ex BTW (inclusief digitaal studiemateriaal)

NOvA-punten:

3-nova-punten

Meer informatie en aanmeldingen: Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met mr. dr. Constance van Rooijen van De Brink Opleidingen (per e-mail info@de-brink.com of telefonisch: 06-23116254). U kunt zich inschrijven via het onderstaande aanmeldformulier of door een e-mailbericht te sturen naar: info@de-brink.com

Aanmelding cursus

"*" geeft vereiste velden aan

Ik meld mij aan voor*
Naam*
Adres*
E-mailadres*
Algemene Voorwaarden*
Met het inzenden van deze aanvraag gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
08:00 - 17:00 CEST
Evenement Categorie:

Organisator

De Brink Opleidingen
Telefoon:
0623116254
E-mail:
info@de-brink.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel Des Indes
Lange Voorhout 56
Den Haag, 2514EG Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
08:00 - 17:00 CEST
Evenement Categorie:

Organisator

De Brink Opleidingen
Telefoon:
0623116254
E-mail:
info@de-brink.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel Des Indes
Lange Voorhout 56
Den Haag, 2514EG Nederland
+ Google Maps